Anasayfa » » 2048 İndir iOS - iPhone ve iPad için 2048 Sayı Oyunu İndir

2048 İndir iOS - iPhone ve iPad için 2048 Sayı Oyunu İndir

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 30 Kasım 2015 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
2048 Oyunu matematiğine güvenen dikkatli olan oyunculara hitap eden bağımlılık yaratan eğlencesi bol bir sayı oyunudur. Oyunda herhangi bir sınırlama mevcut değildir can gibi süre gibi bır kısıtlaması yoktur. 16 kareden oluşan oyun amacı çıkan sayılarla aynı sayıları birbirine tokuşturup toplayarak 2048 sayısını elde edebilmektir. Fakat 2048 sayısını elde etmek pekte kolay olmuyor ben ve oynayan arkadaşlarım dahil yapabilene rastlamadım daha.
2048 oyununu daha önceden oynamadıysanız ilk başlarda biraz zorlanabilirsiniz, oynadıkça dahada elinizin alışacağı bu oyunun başından ayrılamayacaksınız çünkü biraz bağımlılık yapabilmektedir. Oyunun amacı olan 2048 sayısını elde edebilmek için küçük kareleri sağa sola yukarı aşağı ittirerek bunu yaparken de çok dikkatli yapmalısınız olabildiğince büyük sayıları yok etmelisiniz aynı sayıları toplayarak 2048 sayısını elde edebilesiniz. Örnek vermek gerekirse karelerde 2 adet oluşturulmuş 32 sayısını  yan yana veya altlı üstlü dururken bunları birleştirdiğiniz takdirde 64 sayısını elde ediyorsunuz bu şekilde yaparak puanlarınızı katlıyorsunuz. Platformu her hareket ettirdiğinizde boş karelerden yeni bir 2 sayısı çıkıyor bu sayede sizde bunları birleştirerek 2048 i elde ediyorsunuz.
Oyunda yapacağınız iyi düşünüp doğru şekilde karar vermelisiniz. Yaptığınız hatalı bir hamleyi geri alabilme gibi bir seçenek sunulmamış. Kareleri kaydırdığınızda tüm karelerin kaydığınıda unutmamalısınız.
2048 iPhone ve iPadleriniz üzerinden ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Dil: ingilizce
Boyut: 1.9 mb
Üretici: Ketchapp
İS: iPhone (OS)/iPad (OS)
İndirmeye Yönlendirilmek İçin Tıklayınız
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Uygulamalar İndir