Anasayfa » » Asphalt 8: Airborne Blackberry İndir - Blackberry İçin Araba Yarışı Oyunu İndir

Asphalt 8: Airborne Blackberry İndir - Blackberry İçin Araba Yarışı Oyunu İndir

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 30 Kasım 2015 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

BlackBerry için Araba Yarışı Oyunu

Asphalt 8: Airborne mobil platformda ki en iyi,en gelişmiş araba yarış oyunlarından biridir.Gameloft şirketi üzerinden Android, iOS ve Windows Phone mobil cihazlarda yayınlanmasından sonra BlackBerry 10 telefonlar için de yayınlanan oyun araba tutkunları, yarış meraklılarına telefonlarda görebileceğiniz en yüksek grafik kalitesinde yarış heyecanını oyunculara sunuyor.
Asphalt oyunun yeni serisinde grafiksel değişimin yanı sıra fizik istatistikleri anlamında da gelişmiş yeniliklere sahip.Oyunda artık yer çekimi kanunlarını alt üst edebilir rampalardan çılgınca zıplayabilirsiniz.
Asphalt 8: Airborne hayallerinizi süsleyen gelişmiş araba modellerini kullanabilirsiniz . Oyunda bulunan arabalar gerçekte görebileceğiniz lisanslı arabalardır ve aralarında FerrariLamborghiniBugatti ve Pagani vb çok sevilen arabalarda bulunuyor. Arabaların motor sesleri gerçeğin kiyle neredeyse aynı ve oyuna sürükleyicilik katıyor oyunu sesli oynamak daha zevkli hale getiriyor.
Asphalt 8: Airborne bize 9 tane yarış mekanında yarış yapma imkanı veriyor. Asphalt 8: Airborne online olarak da diğer kullanıcılara karşı yarışma imkanı da buluyorsunuz.
Blackberry telefonunuzu daha eğlenceli bir hale getirmek istiyorsanız Asphalt 8: Airborne oyununu kesinlikle yükle melisiniz ve bu heyecana sizde katılmalısınız.

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Dil: ingilizce
Boyut: 879 kb
Üretici: Gameloft
İS: Blackberry (OS)
İndirmeye Yönlendirilmek İçin Tıklayınız
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Uygulamalar İndir