Anasayfa » » Asphalt 8: Airborne Windows Phone indir - Windows Phone için Asphalt 8: Airborne Oyunu İndir

Asphalt 8: Airborne Windows Phone indir - Windows Phone için Asphalt 8: Airborne Oyunu İndir

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 29 Kasım 2015 Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone için Asphalt 8: Airborne Oyunu

Android ve iOS işletim sisteminde  zirvelerde yer almaya aday olan yarış oyunu Asphalt 8: Airborne şimdi de Windows Phone işletim sistemine sahip cihazlar için görücüye çıktı.
Mobil cihaz dünyasında üst seviye gereksinimle telefonlarınızı ve tabletlerinizi  zorlayan  araba yarışı oyunu  Asphalt 8 oldukça yüksek seviyedeki grafikler, müthiş bir  eğlence ve adrenalinli bir oynanış ile de ilgi çekmekte . Serinin yeni gelen oyununda neredeyse her modülleri geliştirilen fizik motoru ile olağanüstü kıvrak hareketler ve uçuşlar gerçekleştirme imkanımız oluyor ve adrenalini içinizde hissedebiliyorsunuz.
Gameloft tarafından üretilen Asphalt 8: Airborne çoğu bilgisayar oyununda kafa tutan grafikleri ile gözde şölen yaratmaktadır.Asphalt 8: Airborne'nun  mobil cihazlardaki oyunlara göre en üstlerde yer alabilecek bir grafiğe sahiptir .  Oyunda görebileceğiniz bütün detaylar bu grafik motorunun nasıl güçlü olduğunu göstermektedir.
Asphalt 8: Airborne'da bir çok mükemmel arabayı kullanma şansına erişmenizi sağlıyor. Oyun içinde lisanslı araçları açabilmek için yarış kazanmanız yeterlidir.. Bu araçların arasında Lamborghini ve Ferrari gibi yüksek hızdaki araçları ve 47 tane farklı aracı kullanmanıza olanak sağlıyor..
Asphalt 8: Airborne'da bulunan hasar sistemide oyuna ayrı bir zevk katmaktadır. Oyun için özenilerek  hazırlanmış olan yüksek seviyede motor sesleri gerçekçiliği ile kulak zevki vermektedir.. Oyunun bu güzel özelliklerini multiplayer modundada 7 arkadaşımızla birlikte paylaşma imkanınız vardır. Bunun yanı sıra arkadaşlarımızın gölgö görüntüleriyle de yarışabilme imkanı sunulmuştur.

Lisans / Fiyat: ücretli
Dil: Türkçe
Boyut: 946 mb
Üretici: Gameloft
İS: windows Phone
İndirmeye Yönlendirilmek İçin Tıklayınız
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Uygulamalar İndir