Anasayfa » » Facebook Mobil İndir iOS-iPhone ve iPad İçin Facebook Uygulaması İndir

Facebook Mobil İndir iOS-iPhone ve iPad İçin Facebook Uygulaması İndir

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 30 Kasım 2015 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Facebook Mobil uygulaması sayesin de İOS işletim sistemine sahipseniz iPhone , iPad Touch ve iPad cihazlarınıza yükleyip sosyal ağların başında gelen facebook'a girebilirsiniz Facebook Mobil arkadaşlarınızla sosyal ağlar üzerinden iletişime geçebilir paylaşılan resimleri videoları izleyebilirsiniz. Bu sayede facebook'a sadece pcden girmek gibi bi zorunluluğumuz ortadan kalkmış durumda. Ayrıca pc başında iken facebookta neler yapabiliyorsanız Facebook Mobilde de yapma imkanını size sunmaktadır
Facebook Mobil arkadaşlarınızın son paylaştıklarını görebilir onlara mesaj atabilir videolarına resimlerine yorum ve beğene bilmektesiniz kısacası facebook sürekli aktif olabilirsiniz.
İOS için özel olarak tasarlanan kullanıcı arayüzü sayesinde, şık ve sade bir arayüzüne sahip olan uygulamanın kullanması gayet basit olan menüsü sayesinde ulaşmak istediğiniz tüm özelliklere ulaşabilirsiniz.Facebook Mobil Uygulaması facebook kullanıcıları için gayet güzel bi uygulama bu sayede sizde facebook üzerinden sıcak haberlere ulaşabilir ve gündemi takip edebilirsiniz.
Facebook Mobil İOS işletimine sahip tüm cihazlarda bulunması gereken bir uygulama.

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Dil: Türkçe İngilizce
Boyut: 43 mb
Üretici: facebook
İS: iPhone (OS)/iPad (OS)
İndirmeye Yönlendirilmek İçin Tıklayınız
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Uygulamalar İndir