Anasayfa » » Minion Rush Windows Phone indir - Windows Phone için Popüler Çılgın Hırsız Oyunu İndir

Minion Rush Windows Phone indir - Windows Phone için Popüler Çılgın Hırsız Oyunu İndir

Yazar : Gezginler Türkçe Tam İndir | 30 Kasım 2015 Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Windows Phone için Popüler Çılgın Hırsız Oyunu

Büyük küçük herkesin oynayabileceği ve herkesin beğenisini kazanmış olan, Çılgın Hırsız animasyon filminden uyarlanarak yapılan oyunun Windows Phone sürümüdür.
Hiçbir şekilde bir ücret ödemeden telefonunuza indirip oynayabileceğiniz Minion Rush oyununda, asıl amacınız önünüze çıkan engelleri aşarak ilerleyebildiğiniz kadar ileri ilerlemek ve en yüksek puanı almaya çabalamak.Son Hedefiniz ise yılın Minyonu unvanını kazanmaktır. Tahmin yürütebileceğiniz gibi bu okadar da kolay olmayacak. Çeşitli görevlerin bulunduğu bu oyunda engelleri aşmak için tam zamanında zıplayıp ve tam zamanında uçmanız gerek.Ancak bu şekilde ilerleyebilirsiniz. Aynı zamanda karşınıza çıkan muzları da toplamanızın da buyuk ölçüde yararı olmaktadır.
Farklı kamera görüşleri,mininolara özel animasyonlar,mükemmel seslendirmeler ve 3 boyutlu olan son derece etkili grafiklerinde bulunduğu bu muhteşem oyunda yerine getirmeniz gereken birbirinden zor tam 5 bölüm yer almakta. Bu bölümlerin kilitlerini kırabilmeniz için size sunulan görevleri tam bir şekilde yerine getirmeniz gerekmekte. Oyundaki bölüm kilitlerini gerçek para ile de açmanız mümkün kılınmakta. Oyundaki karakter kostümleri ise sizi güldürmek için komik şekillerde tasarlanmış .Karakter kostümlerini ise kimini jetonla kimini oyun boyunca topladığınız muzlarla edinebiliyoruz.
Uygulama içinde satın alımda açık olan Çılgın Hırsız: Minion Rush oyununu akıllı telefon ve tabletinize indirip eğlenceli bir şekilde oynayabileceğiniz yepyeni ve kendine has bir oyun.

Lisans / Fiyat: Ücretsiz
Dil: ingilizce
Boyut: 43 mb
Üretici: Gameloft
İS: windows Phone

İndirmeye Yönlendirilmek İçin Tıklayınız

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum:

Yorum Gönder

Sponsor Bağlantılar

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

 
Ana Sayfa | Hakkında | İletişim
Copyright © 2013 - Tüm Hakları Saklıdır Uygulamalar İndir